HomeΣΠΟΡΜε το…δεξί στα φιλικά ο ΟΦΗ της Football league

Με το…δεξί στα φιλικά ο ΟΦΗ της Football league

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το…δεξί ξεκίνησε τα φιλικά του παιχνίδια ο ΟΦΗ, καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, κέρδισε τον Ερμή Ζωνιανών με 2-0, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Κόντρα σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας (Γ’ Εθνική ο Ερμής), ο ΟΦΗ της Football league, έδειξε ότι βρίσκεται σίγουρα σε καλό δρόμο, την ίδια ώρα μάλιστα που δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του επιλογές.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια έδειξαν διάθεση και όρεξη και στα δυο ημίχρονο, όπου ο τεχνικός του ΟΦΗ, χρησιμοποίησε σχεδόν δυο διαφορετικές ενδεκάδες.

Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω απο 500 φίλαθλοι του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο και το χειροκρότημα ειδικά στα νέα παιδιά του ΟΦΗ (Μπουρσέλης, Βρετός, Ογκμποε, Κέβιν) ήταν ζεστό.

Η εικόνα του ΟΦΗ για πρώτο φιλικό και ενώ το πρωί του Σαββάτου είχε προηγηθεί δυνατή προπόνηση, ευχαρίστησε τους φιλάθλους, που είδαν μια μαχητική ομάδα, με πολύ ταλέντο.

Ντεμπούτο με τον ΟΦΗ έκανε ο Σέρβος αμυντικός Μίκιτς, τον οποίο ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε ως δεξί στόπερ, ενώ απο τις νέες μεταγραφές αγωνίστηκαν ακόμη οι Κομεσίδης (αγωνίστηκε και σαν δεξί στόπερ και σαν δεξί μπάκ), Βαλλιάνος (αριστερός μπάκ), Μιλοσάβλιεφ (επιθετικός), Βρεττός (επιθετικός), Μακρίδης (μεσοεπιθετικός), Ογκμποε (επιθετικός).

Παράλληλα αγωνίστηκε και ο 18χρονος Βοσνιοαυστριακός Νιχάτ (επιθετικός) τον οποίο τσεκάρει ο Νίκος Νιόπλιας τις τελευταίες μέρες.

Δεν αγωνίστηκαν οι Οστοιτς (αμυντικός), Μασάδο (μέσος), Δάφκος (τερματοφύλακας) τους οποίους ο Νίκος Νιόπλιας προφύλαξε λόγω τραυματισμού και ο Δερμιτζάκης (τερματοφύλακας).

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Φερετζάκης, Λαλιώτης, Στάθογλου (α ημίχρονο), Γεντζάκης (β’ ημίχρονο).

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους: Κασμερίδη, Μπολάκη, Κομεσίδη, Κώτσιο, Βαλλιάνο, Νάστο, Μάνο, Μιλοσάβλιεφ, Βρεττό, Χαντί, Φουκαράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους: Κασμερίδη (65′ Γιαννόπουλο), Κοιλιάρα, Φαζό, Μίκιτς, Κομεσίδη, Κέβιν, Κιάσσο, Μπουρσέλη, Μακρίδη, Ογκμποε, Νιχάτ.

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας (38′ Ζερβός, 61′ Ανδριαδάκης), Κοζιράκης, Πρωτογεράκης (61′ Γεμιστός), Γεωργούλης (46′ Λογοθέτης), Ανυφαντάκης, Προβιδάκης (61′ Χριστοδούλου), Πουλάκης (46′ Τοπούζης), Ταβλαδωράκης, Πλουσής Βασ. (46′ Πασιαλής), Ανωγειανάκης (37′ Μ. Γιακουμάκης), Ζανελάρης (67′ Σελοχάρι).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3′ Σούτ του Βρεττού απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

6′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Βρεττό για τον ΟΦΗ να πλασάρει άουτ, μόνος μέσα απο την μικρή περιοχή.

13′ Απο ενέργεια του ορεξάτου Μιλοσάβλιεφ, ο Χαντί έκανε το σούτ, ο γκολκήπερ του Ερμή, έκανε σπουδαία επέμβαση.

16′ Πάλι ενέργειατου Μιλοσάβλιεφ απο αριστερά και σέντρα για τον Μάνο, που πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

22′ Ο Μάνος σουτάρει ο γκολκήπερ του Ερμή διώχνει ασθενώς και απο κοντά ο Χαντί στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώνεται ως οφσάιντ.

28′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του Βρεττού, ο γκολκήπερ του Ερμή μπλοκάρει.

44′ Σούτ του Φουκαράκη απο καλή θέση, η μπάλα φεύγει άουτ.

51′ Ωραία ενέργεια και σούτ του δραστήριου Μακρίδη απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ. Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ.

55′ Και πάλι ο Μακρίδης για τον ΟΦΗ απειλεί με ωραία ενέργεια και σούτ με το αριστερό, ο γκολκήπερ του Ερμή διώχνει τη μπάλα.

59′ Ο ΟΦΗ ανοίγει το σκόρ με ατομική ενέργεια και τεχνικό σούτ του Μπουρσέλη, ο οποίος καταχειροκροτείται για την προσπάθεια του (1-0).

66′ Ο Ερμής απειλεί με τον Ζανελάρη να πλασάρει, αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

78′ Κόρνερ ο Μακρίδης, κεφαλιά ο προωθημένος Μίκιτς, η μπάλα λίγο άουτ.

80′ Ο διαιτητής λέει όχι σε σπρώξιμο του νεαρού Νιχάτ, μέσα απο την περιοχή. Διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ. Είχε προηγηθεί ωραία επέλαση του Ογκμποε.

81′ Ωραίος συνδιασμός του Μακρίδη με τον Κιάσσο, ο οποίος σκάβει την μπάλα, αλλά ο Ανυφαντάκης διώχνει πάνω απο τη γραμμή.

88′ Καλό σούτ για τον Πασιαλή του Ερμή,δεν βρήκε στόχο.

90′ Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Και πάλι ο Αντώνης Μπουρσέλης με ωραίο φαλτσαριστό σούτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Διαφήμιση
Διαφήμιση