HomeΚΟΣΜΟΣΠέθανε ο γηραιότερος σκύλος της χώρας από επίθεση άλλου σκύλου

Πέθανε ο γηραιότερος σκύλος της χώρας από επίθεση άλλου σκύλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άσχημο τέλος είχε το γηραιότερο σκυλί της Βρετανίας, ο Τζακ. Επρόκειτο για ένα Γιορκσάιρ τεριέ 25 ετών, που είχε καταφέρει να ζήσει 10 χρόνια επιπλέον από το προσδόκιμο ζωής για τα σκυλιά της ράτσας του.

Ο άτυχος Τζακ, που ζούσε στο Χάρτλπουλ, πήγαινε την περασμένη Δευτέρα την καθημερινή του βόλτα, στις 9 το πρωί (τοπική ώρα), μαζί με τον ιδιοκτήτη του, τον 70χρονο Ρέι Μπαν και ένα φίλο του Μπαν.

Καθώς η παρέα πλησίαζε στην μαρίνα της πόλης, ο 70χρονος άφησε για λίγο το λουρί του σκύλου του και ξαφνικά, ένας άλλος σκύλος ράτσας Λέικλαντ τεριέ επιτέθηκε στον Τζακ και έχωσε τα δόντια του στο σώμα του.

Όπως δήλωσε ο απαρηγόρητος Ρέι στην εφημερίδα Daily Record, προσπάθησε να σώσει το σκυλί του και άρχισε να χτυπά τον άλλο σκύλο μέχρι να τον απομακρύνει από τον Τζακ. Ο 70χρονος άνδρας έβαλε τον αγαπημένο του σκύλο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τον οδήγησε στον κτηνίατρο. Ήταν όμως αργά, καθώς το γηραιό σκυλί είχε ήδη εκπνεύσει.

«Ήταν ένα εξαιρετικό, πολύ έξυπνο σκυλί», δήλωσε ο Μπαν και πρόσθεσε ότι ο Τζακ είχε τον τρόπο του να ζητήσει ό,τι ήθελε συμπεριλαμβανομένων και των φιλέτων, στα οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση