HomeΚΡΗΤΗ«Παρέλαση» επισήμων απ’ όλο τον κόσμο στην Κρήτη… για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

«Παρέλαση» επισήμων απ’ όλο τον κόσμο στην Κρήτη… για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πόλος έλξης πρόκειται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες η Κρήτη για δεκάδες επίσημους τόσο από το εγχώριο όσο και από το διεθνές πολιτικό, κοινωνικό και καλλιτεχνικό στερέωμα, οι οποίοι επιλέγουν το νησί μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

kriti 1

 

Πρίγκιπες, πρωθυπουργοί ξένων κρατών,υπουργοί, βουλευτές, πρέσβεις, πρόεδροι κομμάτων, στρατιωτικοί από ολόκληρη την υφήλιο, θα βρεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, προκειμένου να περάσουν ημέρες ξεγνοιασιάς, ξεκούρασης και ψυχαγωγίας, μακριά από τις καθημερινές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, γεμίζοντας “μπαταρίες” για το χειμώνα.

Μετά την πριγκίπισσα του Μαρόκου, όπως πρώτο είχε γράψει το cretapost, που επέλεξε την περιοχή της Ελούντας, ώστε να κάνει διακοπές μαζί με την κόρη της, σειρά παίρνουν τον Αύγουστο μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός της Λιθουανίας, ο πρέσβης της Αγγλίας, στρατιωτικοί ακόλουθοι διαφόρων χωρών, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο υπουργός Πολιτισμού και ο γενικός γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής και αρκετοί βουλευτές από όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου.

lithouania

 

Στο μεταξύ δεκάδες είναι και οι καλλιτέχνες που συμπεριλαμβάνουν στην καλοκαιρινή τους περιοδεία, περιοχές του νησιού, συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο, δουλειά και ψυχαγωγία.

genimmata

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται λοιπόν ότι η Κρήτη αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, συνθέτοντας το ιδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

asimakopoulou

Εξάλλου τα πράγματα που μπορούν να απολαύσουν στην Κρήτη είναι πολλά, από τις καταγάλανες παραλίες μέχρι τα παραδοσιακά διεθνώς φημισμένα εδέσματα της, τα οποία δε μπορούν να συγκριθούν με τίποτα στον κόσμο.

kriti2

Διαφήμιση
Διαφήμιση