HomeΚΡΗΤΗΟι εργαζόμενοι στο Δήμο Ηρακλείου στηρίζουν την συνάδελφό τους που παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ηρακλείου στηρίζουν την συνάδελφό τους που παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον ένα μήνα νοσηλείας έχει ήδη συμπληρώσει η 46χρονη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, η εργαζόμενη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου που στις 20 Ιουνίου 2016, εν ώρα υπηρεσίας παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό της.

Η 46χρονη Δήμητρα, οι ψυχικές και σωματικές αντοχές της οποίας είναι αξιοθαύμαστες, παραμένει σε νοσηλεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με υπέρογκα έξοδα για την οικογένειά της, αφού η φύση και η έκταση των τραυμάτων της απαιτούν φροντίδα σε 24ωρη βάση, με αποτέλεσμα να απαιτείται το ποσό των 1240 ευρώ εβδομαδιαίως για τις αποκλειστικές νοσοκόμες που την παρακολουθούν, όπως επισημαίνει η ίδια η κόρη της σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Στο πλευρό της 46χρονης Δήμητρας βρίσκονται οι συνάδελφοί της, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου αλλά και η Θεατρική Ομάδα των Εργαζομένων στο Δήμο.

Για την ενίσχυση της Δήμητρας και της οικογένειάς της, η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου θα παρουσιάσει στις 25, 26 και 27 Ιουλίου 2016 την κωμωδία του Μ. Χουρμούζη «Ο Λεπρέντης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη, στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις».

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:30 το βράδυ και αντί για εισιτήριο θα συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν για την αποκατάσταση της 46χρονης Δήμητρας καθώς και του δεύτερου συναδέλφου της που τραυματίστηκε επίσης στο εργατικό ατύχημα της 20ης Ιουνίου 2016.

Διαφήμιση
Διαφήμιση