HomeLife & StyleΚατερίνα Γκαγκάκη: Θα ήθελα να ερωτευτώ με το συναίσθημα που σου κόβει την ανάσα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Θα ήθελα να ερωτευτώ με το συναίσθημα που σου κόβει την ανάσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το χρόνο, τις πλαστικές επεμβάσεις, το ενδεχόμενο να κάνει παιδί αλλά και τον έρωτα μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο περιοδικό Celebrity. H παρουσιάστρια του «like a star», στην Κύπρο είπε πως αν και φοβάται το χρόνο, φοβάται ακόμα περισσότερο τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ.

«Έχω δει πολλά παραμορφωμένα πρόσωπα. Αν μου έλεγε κάποιος ότι μου εγγυάται το αποτέλεσμα, μπορεί να το έκανα και αύριο το πρωί», αναφέρει.

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ ξανά με εκείνο το συναίσθημα που σου κόβει την ανάσα» και συνέχισε: «Οι άντρες που έχω ερωτευτεί δεν είχαν κοινά χαρακτηριστικά. Αυτό που πρέπει σίγουρα να διαθέτει, είναι μια προσωπικότητα και ένα χαρακτήρα πιο έντονο από τον δικό μου. Πράγμα που με δυσκολεύει λίγο, παρόλα αυτά πιστεύω πως υπάρχει. Θέλω ένα άνθρωπο να αισθάνομαι ότι είναι πιο δυνατός από εμένα, ότι έχω να πάρω από αυτόν. Ξέρω βέβαια ότι αυτό δεν είναι πολύ δίκαιο για τους άντρες επειδή και αυτοί θέλουν να ακουμπήσουν τα προβλήματα τους κάπου, ωστόσο θέλω να αισθανθώ αυτή την ασφάλεια».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ρωτήθηκε και για το αν έχει «χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι»:

«Όχι και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, ότι δεν έχω νιώσει την ανάγκη. Θεωρούσα πάντα μέσα μου ότι έχω πολύ χρόνο μπροστά μου και αυτό είναι παγίδα για πολλές γυναίκες καριέρας, που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι ο χρόνος δεν είναι πάντα μπροστά τους, επειδή αισθάνεσαι νέα, δεν σημαίνει ότι παραμένεις και βιολογικά νέα. Αυτό το οποίο δεν θα έκανα ποτέ, επειδή πλέον έχω πολύ λίγο χρόνο μπροστά μου για να κάνω βιολογικά ένα παιδί, είναι να κάνω ένα παιδί από μόνη μου. Έχω πολλές γνωστές μου, οι οποίες έχουν κάνει μόνες τους ένα παιδί, ωστόσο εγώ δεν θα το έκανα. Αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα στα οποία είμαι πολύ κατά. Θεωρώ ότι ένα παιδί πρέπει να έχει και πατέρα. Μόνος σου δεν το κάνεις το παιδί, το θεωρώ πολύ εγωιστικό για μένα. Επίσης μέχρι σήμερα απέκλεια το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, ωστόσο πλέον δεν το αποκλείω».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση