HomeΚΡΗΤΗ24χρονος «πίσω» από τις κλοπές σε εκκλησία και δημόσιο οργανισμό με λεία 3.500 ευρώ

24χρονος «πίσω» από τις κλοπές σε εκκλησία και δημόσιο οργανισμό με λεία 3.500 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 24χρονος βρίσκεται «πίσω» από τις κλοπές που διαπράχθηκαν μέσα σε ένα χρόνο σε εκκλησία και σε δημόσιο οργανισμό του Ηρακλείου.

Ο 24χρονος αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας που ξεπερνούν τα 3.500 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές – μετά από πολύλμηνη κι εμπεριστατωμένη έρευνα – διαπίστωσαν ότι από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Οκτώβριο του 2015 ο 24χρονος είχε διαπράξει συνολικά 7 κλοπές και 4 απόπειρες σε εκκλησία αλλά και σε δημόσιο οργανισμό στο Ηράκλειο, προκαλώντας παράλληλα υλικές ζημιές.

Αναλυτικότερα, ο 24χρονος αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάμερες ασφαλείας) και διάφορα άλλα αντικείμενα (γεωργικά φάρμακα καλώδια, διαθλασύμετρα, φορτιστή κ.α.), η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,  ο 24χρονος προέβη σε τρεις απόπειρες κλοπής σε χώρους του εν λόγω Οργανισμού προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτούς και επιχείρησε ανεπιτυχώς να παραβιάσει Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν εντός του χώρου.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο 24χρονος, και συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση