HomeΚΡΗΤΗΜάχη για την ζωή της δίνει η 67χρονη τουρίστρια μετά από το φονικό τροχαίο

Μάχη για την ζωή της δίνει η 67χρονη τουρίστρια μετά από το φονικό τροχαίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη για την ζωή της δίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου η 67χρονη τουρίστρια που τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό φονικό τροχαίο στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

TROXAIO AGIA (1)

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, στο συγκεκριμένο τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 70χρονος σύζυγος της τουρίστριας ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ.

Ο 70χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς μετά την ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία που υπέστη από τραύμα στον θώρακα.

TROXAIO AGIA PELAGIA (2)

Την ίδια ώρα, η 67χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στην λεκάνη και τα άκρα ενώ υπεβλήθη χθες αργά το απόγευμα και σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος η υγεία της 67χρονης είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται, μετά το χειρουργείο, σε καταστολή στην Εντατική.

TROXAIO AGIA PELAGIA (1)

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν το ζευγάρι τουριστών κινούνταν επί της εθνικής οδού στο ύψος της Αγίας Πελαγίας με το ενοικιαζόμενο όχημα.

TROXAIO AGIA PELAGIA (3)

Ο 70χρονος οδηγός επιχείρησε να κάνει αναστροφή με το αυτοκίνητό του ωστόσο διερχόμενο αγροτικό δεν μπόρεσε να σταματήσει έγκαιρα με αποτέλεσμα την σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση