HomeΚΡΗΤΗΟι συνεχείς αναβολές για το αεροδρόμιο Καστελίου… επί τάπητος στο Δ. Συμβούλιο

Οι συνεχείς αναβολές για το αεροδρόμιο Καστελίου… επί τάπητος στο Δ. Συμβούλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγανακτισμένη είναι η δημοτική αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, λόγω των συνεχών αναβολών στη δημοπράτηση του έργου κατασκευής του νέου αεροδρομίου Καστελίου.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, δε θα ανεχτούν νέα αναβολή πέρα από τις 30 του Σεπτέμβρη, όπως έχει ανακοινωθεί, τότε θα εκφράσουν την αντίθεση τους και δε θα δεχτούν να γίνει τελικά στην περιοχή τους το νέο αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τις συνεχείς αναβολές του έργου σε δήλωση του, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με λύπη και οργή διαπιστώνω ότι η κοροϊδία δεκατριών χρόνων συνεχίζεται, εκθέτοντας προσωπικά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και Βουλευτή Ηρακλείου Αλέξη Τσίπρα που μόλις πριν πέντε μέρες εξήγγειλε την οριστική και αμετάκλητη ημερομηνία δημοπράτησης για τα τέλη Ιουλίου.

Εκθέτει ακόμη τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος την ημέρα της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού στη Βουλή ενημέρωνε την Εθνική Αντιπροσωπία ότι η δημοπράτηση οριστικά και αμετάκλητα θα γίνει στο τέλος Ιουλίου.

Η ανοχή και η κοροϊδία τελείωσε. Η ανάπτυξη και η τύχη του τόπου μας αφορά πρωτίστως τους φορείς και τους πολίτες της».

Διαφήμιση
Διαφήμιση