HomeΚΡΗΤΗΣοβαρά τραυματισμένη η 20χρονη που έπεσε από τον φωταγωγό την ώρα της… συναυλίας

Σοβαρά τραυματισμένη η 20χρονη που έπεσε από τον φωταγωγό την ώρα της… συναυλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρά τραυματισμένη είναι η 20χρονη γυναίκα που έπεσε σήμερα μετά τα μεσάνυχτα από τον φωταγωγό την στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο γήπεδο του ΟΦΗ.

ptosi atixima3

Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος η 20χρονη φέρει τραύματα στην οσφυική μοίρα (στην μέση) και αναμένεται να προβεί σε σπονδυλοδεσία.

ptosi atixima6

Την ίδια ώρα, φέρει κατάγματα στο πόδι και θα χρειαστεί επέμβαση η οποία πιθανότατα και θα γίνει αύριο.

ptosi atixima2

Μάλιστα, η οικογένεια της 20χρονης απευθύνει έκκληση για αίμα προκειμένου να μπορεί να γίνει η επέμβαση. Θα χρειαστούν γύρω στις πέντε φυάλες αίματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 20χρονη νοσηλεύεται στην Ορθοπαιδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

ptosi atixima7

Το ατύχημα

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν η 20χρονη ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας της οδού Καντάνου στα Καμίνια που βρίσκεται απέναντι από τη Θύρα 4 του γηπέδου, πιθανότατα για να βρει μια κατάλληλα θέση για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη. Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η 20χρονη πάτησε στο σκέπασμα φωταγωγού, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του φωταγωγού.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής που συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό της κοπέλας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την οδήγησε στο νοσοκομείο, καθώς και πλήθος κόσμου που είχε αντιληφθεί το ατύχημα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση