HomeΚΡΗΤΗΞύπνησε από την καταστολή η 45χρονη που παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο

Ξύπνησε από την καταστολή η 45χρονη που παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετική έκβαση παίρνει η υπόθεση της 45χρονης δημοτικής υπαλλήλου που παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ.

Η 45χρονη που αποδεικνύεται ότι έχει μεγάλα αποθέματα δύναμης και ψυχικής αντοχής, ανταποκρίθηκε ομαλά στην προσπάθεια των γιατρών να την ξυπνήσουν από την πολύωρη καταστολή στην οποία είχε υποβληθεί με τις χειρουργικές επεμβάσεις στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο έντερο αλλά και στον ιστό των ποδιών της, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που της προκάλεσε ο σοβαρότατος τραυματισμός της.

Η κόρη της 45χρονης μόνιμης υπαλλήλου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ενημερώνει τους φίλους της οικογένειας για την εξέλιξη της υγείας της μητέρας της.

45xroni

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ιατρική περιπέτεια που περιμένει την κ. Δήμητρα δεν έχει τελειώσει καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε αρκετές ακόμη επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από το φοβερό χτύπημα που δέχθηκε από το βαρύ όχημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση