HomeΚΡΗΤΗΣτην Κρήτη ο υπουργός Εργασίας – Του ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή

Στην Κρήτη ο υπουργός Εργασίας – Του ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη και συγκεκριένα στο Ηράκλειο βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος επισκέφτηκε αργά το πρωί τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, στην Λότζια συνοδευόμενο από τους βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ κΣωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, τον πρόεδρος του ΟΛΗ Απόλλωνας Φιλιππής , τον γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Παυλιδάκης και τη δημοτική σύμβουλος Μαρία Καλουδιώτη.

«Θερμή» υποδοχή

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξε στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, ομάδα Ηρακλειωτών καθώς μόλις αντίκρισαν τον υπουργό άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν για το τρίτο μνημόνιο αλλά και τον κόφτη ενώ οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν επίμονα να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο.

Θετικό κλίμα στον δήμο Ηρακλείου

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον δήμαρχο Ηρακλείου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για εργασιακά θέματα και ειδικότερα για θέματα προσλήψεων και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου.

Συνάντηση με φορείς του Ηρακλείου

Παράλληλα ο κ. Κατρούγκαλος είχε συνάντηση με φορείς του Ηρακλείου όπως την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αλλά και του Επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Στέλιος Βοργιάς, ζήτησε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου από τον υπουργό.

Σήμερα στην Ανδρόγεω, αύριο στο Λασίθι

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις» που πραγματοποιείται στην Ανδρόγεω σήμερα στις 8 το βράδυ ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Αύριο ο κ. Κατρούγκαλος – σύμφωνα με το πρόγραμμά του – θα βρεθεί στο Λασίθι και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο όπου θα μιλήσει στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Ερμής» με θέμα «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση