HomeΣΠΟΡΛαμπράκης: «Προσωπικό στοίχημα για μένα ο ΟΦΗ»

Λαμπράκης: «Προσωπικό στοίχημα για μένα ο ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Προσωπικό στοίχημα» χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, ο Σταύρος Λαμπράκης, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης (8/6), με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και το μέλος της διοίκησης Γιάννη Βάβουλα.

Ο Σταύρος Λαμπράκης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη και όπως είπε «θέλω να ξέρετε ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΟΦΗ. Θά δώσω ότι έχω και δεν έχω για αυτήντην ομάδα. Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση ο ΟΦΗ και θέλω να πάει καλά. Βλέπω την προσπάθεια που κάνετε ως διοίκηση και το όραμα που έχετε για αυτήν την ομάδα. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και τη γνώση μου θα μπορέσω να βοηθήσω. Αγαπώ τον τόπο μου και τη δουλειά μου και έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνω».

«Κοινό κώδικα επικοινωνίας με Νιόπλια»

Ο Σταύρος Λαμπράκης αναφέρθηκε και στη συνεργασία, που θέλει να έχει με το Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ. Οπως είπε «γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είναι σημαντικό ότι έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Εχει εμπειρία απο μεγάλες ομάδες και θέλει να δουλεέυει επαγγελματικά, κάτι που με εκφράζει απόλυτα. Πίστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Σταύρος Λαμπράκης με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση