HomeΚΡΗΤΗΣτους 9 οι νεκροί της νέας τραγωδίας με πρόσφυγες νότια των Καλών Λιμένων

Στους 9 οι νεκροί της νέας τραγωδίας με πρόσφυγες νότια των Καλών Λιμένων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το πέρασμα της ώρας επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι των αρχών για τον απολογισμό των θυμάτων της νέας τραγωδίας στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος που συνεχίζει την επιχείρηση στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων, μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί από τον υγρό τάφο τους, συνολικά 9 σοροί.

Το συντονισμό της επιχείρησης για τη διάσωση των αγνοούμενων αλλοδαπών έχει αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος –Ελληνική Ακτοφυλακή, από τις πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή 75 ν.μ. νότια των Καλών Λιμένων.

Στην τελευταία ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος τονίζεται ότι από την επιχείρηση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έχουν διασωθεί 340 αλλοδαποί, και έχουν ανασυρθεί 9 νεκροί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται στην περιοχή με τρία  παραπλέοντα πλοία, Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος Αεροσκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας και Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Φωτό αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση