HomeΚΡΗΤΗΟ έρωτας… τον έστειλε στο νοσοκομείο και τώρα παλεύει να ξεπεράσει τα τραύματα του

Ο έρωτας… τον έστειλε στο νοσοκομείο και τώρα παλεύει να ξεπεράσει τα τραύματα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 22χρονος, ο οποίος δε δίστασε να πηδήξει στο κενό από ύψος 8 μέτρων, προκειμένου να μη γίνει “τσακωτός” από τον πατέρα της φίλης του.

Ο 22χρονος έχει υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα, αλλά και εγκεφαλικές βλάβες, εξαιτίας της πτώσης του, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου ο νεαρός να καταφέρει να συνέλθει γρήγορα από αυτήν την περιπέτεια.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο 22χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Δίπλα του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, ελπίζοντας το παιδί τους να γίνει γρήγορα καλά.

Πάντως παγωμένη παρακολουθεί την υπόθεση η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καθώς παρόμοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί ξανά.

Το χρονικό

Ο 22χρονος είχε ραντεβού με τη φίλη του στο γραφείο του πατέρα της, όταν αντιλήφθηκαν ξαφνικά ότι ο πατέρας της είχε φτάσει στον ίδιο χώρο.

Τότε ο 22χρονος από την παρόρμηση της στιγμής αποφάσισε για να μη γίνει “τσακωτός” από τον πατέρα της φίλης του να πηδήξει από την ταράτσα.

Δεν τα υπολόγισε όμως σωστά και βρέθηκε στο κενό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση