HomeΚΡΗΤΗΣτ. Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά»

Στ. Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος θα έχει μία σειρά επαφών με φορείς του νησιού.

Στις 10 το πρωί πάτησε το… πόδι του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού:

Για το φορολογικό νομοσχέδιο:

«Η κυβέρνηση μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά. Χάνει πολύτιμο χρόνο, όπως έκανε και το 2015, δεν κάνει τις μεγάλες αλλαγές που είναι απαραίτητες, δεν προχωρά σε τομές και μεταρρυθμίσεις, δεν τολμά να απελευθερώσει την οικονομία και ως αποτέλεσμα είναι “φόροι, φόροι, φόροι”. Οι αριστεροί δεν βάζουν κόφτες, βάζουν δρεπάνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτό το διήμερο στη Βουλή να πούμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και αυτός ο δρόμος είναι, ο δρόμος της ανάπτυξης, των επενδύσεων, της επιχειρηματικότητας. Θα πρέπει η κυβέρνηση να μάθει να βγάζει τα εμπόδια, από την πορεία της οικονομίας και όχι να προσθέτει καινούργια».

Για τα σενάρια εκλογών:

«Το σενάριο των εκλογών δεν υπήρχε και εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον ελληνικό λαό: ότι όλα αυτά ήταν και ένα επικοινωνιακό κόλπο να τρομοκρατηθούν και οι 153 να ψηφίσουν και να μην φοβούνται ότι θα γίνουν οι εκλογές και θα χάσουν την έδρα τους. Εκλογές δεν θα γίνουν, το θέμα είναι αν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας. Φοβάμαι ότι και με αυτά τα καινούργια μέτρα που έρχονται η ανάκαμψη ή η ανάσταση όπως έλεγε και ο κ. Τσίπρας της οικονομίας αναβάλλεται επ΄ αόριστον».

Πρώτος σταθμός το Λασίθι

Πρώτος σταθμός του κ. Θεοδωράκη είναι το Λασίθι.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ποταμιού λίγο μετά τις 11 έφτασε στο Λασίθι και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο ενώ στη συνέχεια εναγήθηκε στην «Παιδόπολη» της Νεάπολης.

THEODORAKHS1 THEODORAKHS2

Ο κ. Θεοδωράκης το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου ενώ θα συναντηθεί και με φορείς της πόλης στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Από το πρόγραμμα του προέδρου του Ποταμιού στο Λασίθι δεν θα μπορούσε να λείψει και η επίσκεψη στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα του Σταύρου Θεοδωράκη

Σήμερα το απόγευμα

Σητεία

17.00 Επίσκεψη στο Αεροδρόμιο Σητείας.

18.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη στο Δημαρχείο της πόλης και αμέσως μετά συνάντηση με φορείς στην αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης

Παρασκευή 20/09/2016

Ιεράπετρα

11.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη

11.30 Συνάντηση με φορείς στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιεράπετρας

12.00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

13.00 Συνάντηση, στο σημείο Στόμιο, με τους πληγέντες από την τελευταία πυρκαγιά στην περιοχή της Ανατολής

14.30 Επίσκεψη στο μνημείο Ηρώων Θυμάτων της Ναζιστικής Θηριωδίας στην Βιάννο. Τον Σταύρο Θεοδωράκη θα συνοδεύσει ο δήμαρχος, Παύλος Μπαριτάκης.

Ανώγεια

17.30 Άφιξη στο Δημαρχείο Ανωγείων

Υποδοχή από τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καλλέργη και στελέχη του Ποταμιού- Συζήτηση

18.00 Επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Προσφύγων Ανωγείων

18.45 Δηλώσεις στα ΜΜΕ

19.00 Ανοιχτή Εκδήλωση και ομιλία του Επικεφαλής στην αίθουσα Μ. Κεφαλογιάννης (13ης Αυγούστου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση