HomeΚΡΗΤΗΤο συγκλονιστικό «αντίο» του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στον 16χρονο Βαλεντίνο

Το συγκλονιστικό «αντίο» του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στον 16χρονο Βαλεντίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα του Ρεθύμνου αλλά κυρίως εκείνη του 1ου ΕΠΑΛ της πόλης τον άδοξο χαμό του 16χρονου Βαλεντίνου που έσβησε χθες το απόγευμα στην παραλία του Πλατανιά στο Ρέθυμνο.

Ο άτυχος 16χρονος «έφυγε» από το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε κι ενώ βρισκόταν στη θάλασσα με τους φίλους του.

Το πένθος, ειδικά για την Α’ Λυκείου, μαθητής της οποίας ήταν ο 16χρονος είναι βαρύ και η κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ με μία συγκλονιστική ανακοίνωση αποχαιρέτησε το μέλος της, ένα γελαστό και χαρούμενο παιδί που προσπαθούσε με αισιοδοξία και όνειρα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που είχε.

valentinos

Στην ανακοίνωσή του το 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου τονίζει:

«Το σχολείο μας, στις 17/05/2016 έγινε πιο φτωχό γιατί ένα από τα παιδιά του δεν μπορεί πια να είναι μαζί μας…

Ο Βαλεντίνος Χεμπάι πέθανε ξαφνικά αφήνοντας ορφανούς τους γονείς του, τον αδελφό του και όλους όσοι τον αγάπησαν στη σύντομη ζωή του.

Ο Βαλεντίνος φοιτούσε στην Α’ τάξη του σχολείου μας και είχε πολλούς φίλους οι οποίοι καταρρακωμένοι αναρωτιούνται «γιατί» μη μπορώντας να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν  ο φίλος τους με τον οποίο όλη τη χρονιά έκαναν παρέα αλλά και το πρωί της Τρίτης πέρασαν ευχάριστες ώρες μαζί, δεν είναι πια κοντά τους…

Ο Βαλεντίνος «έφυγε» χαρούμενος σε μια γελαστή και ευχάριστη παρέα αλλά οι καρδιές όλων μας γέμισαν με θλίψη και πόνο , συναισθήματα που δύσκολα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.

Ο σύλλογος του σχολείου μας αποφάσισε τη μεταφορά της εξεταστικής διαδικασίας της ημέρας για την Α΄ Λυκείου, σεβόμενος τη μνήμη του και τη ψυχική οδύνη των συμμαθητών του,  καθώς και τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού αντί στεφάνου».

ΦΩΤΟ από rethnea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση