HomeΚΡΗΤΗΈνας διαφορετικός αγώνας… γεμάτος χρώματα

Ένας διαφορετικός αγώνας… γεμάτος χρώματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έναν διαφορετικό αγώνα… γεμάτο χρώματα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Αρκαλοχώρι, όπου διεξαγόταν το “Χρώμα Run”

Ένα διαφορετικό μη ανταγωνιστικό αγώνα στον οποίο συμμετείχαν 2.800 άτομα με σκοπό όχι απλά να τερματίσουν, αλλά να βρεθούν στον τερματισμό όσο πιο χρωματιστοί γίνεται!

Ο αγώνας διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου

Επειδή χαρά είναι και να προσφέρεις το «Χρώμα Run» στηριζόταν το  Σύλλογο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Το μετάλλιο για ακόμα μια φορά είναι χειροποίητο από πηλό και αποτελεί ένα μοναδικό δημιούργημα από την Καίτη Μυκωνιάτη.

Μετά το τέλος του αγώνα η γιορτή συνεχίστηκε σε ένα μεγάλο χρωματιστό Party όπως στα φεστιβάλ χρωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Τα χρώματα ήταν κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων αποτελούνται από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλής για τους ανθρώπους και το περιβάλλον και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.neakriti-news-image (8)neakriti-news-image (7)neakriti-news-image (3)neakriti-news-image (1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση