HomeΚΡΗΤΗΠιάνουν δουλειά… οι φοροτεχνικοί μετά την αποχή διαρκείας

Πιάνουν δουλειά… οι φοροτεχνικοί μετά την αποχή διαρκείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πιάνουν δουλειά από τώρα και στο εξής οι φοροτεχνικοί, καθώς μετά τη λήξη της αποχής διαρκείας του κλάδου τους, λόγω του ασφαλιστικού, ξεκινούν την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Όλο αυτό το διάστημα οι φοροτεχνικοί όλης της χώρας διαμαρτύρονταν ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, απέχοντας από τα καθήκοντα τους.

Τώρα που το επίμαχο νομοσχέδιο αποτελεί πλέον νόμος του Κράτους και τέθηκε σε εφαρμογή, οι φοροτεχνικοί αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.

Δεν εγκαταλείπουν όμως τον αγώνα τους και εκφράζουν την αντίδραση τους διά της δικαστικής οδού, προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν:

«Η ΠΟΦΕΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών), συνεπής στις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις με τους επαγγελματικούς φορείς αλλά και αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των συναδέλφων, συντάσσεται στην κοινή απόφαση του ΟΕΕ για παύση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων στις 13/5/2016 και τη συνέχιση του αγώνα της, για τα δίκαια αιτήματα των λογιστών-φοροτεχνικών από τα προβλήματα που δημιουργούνται από το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, με άλλες μορφές διεκδίκησης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση