HomeΚΡΗΤΗΑγώνα για να βγει νικητής από την περιπέτεια του δίνει ο 32χρονος αστυνομικός

Αγώνα για να βγει νικητής από την περιπέτεια του δίνει ο 32χρονος αστυνομικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη στήριξη της οικογένειας του, αλλά και των συναδέλφων του προσπαθεί να ξεπεράσει τα σοβαρά τραύματα του τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, ο 32χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε το προηγούμενο διάστημα σε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κνωσού.

Ο 32χρονος Γιώργος, που πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον, προσπαθεί να βγει νικητής από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία, που του επιφύλαξε η μοίρα, έχοντας πάντα δίπλα του τα συγγενικά του πρόσωπα, συναδέλφους του, αλλά και ψυχολόγους της αστυνομίας.

Το τραύμα που υπέστη από το τροχαίο στο πόδι του, αν και ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, όλα δείχνουν πως θα αποκατασταθεί πλήρως, με υπομονή και επιμονή.

Όσον αφορά στο χέρι του που ακρωτηριάστηκε, δυστυχώς η λεπτή χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη αμέσως μετά το τροχαίο, για τη συγκόλληση του, δε στέφθηκε με επιτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι το χέρι του 32χρονου είχε ακρωτηριαστεί επί τόπου στο σημείο του συμβάντος από τα σιδερένια κιγκλιδώματα.

Μάλιστα σοκάρουν οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν εκεί, την ώρα που το ασθενοφόρο παρέλαβε τον αστυνομικό και ο ίδιος είχε αντιληφθεί, τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η ευχή όλων των συναδέλφων του είναι να αποκατασταθούν πλήρως τα τραύματα του 32χρονου και ο ίδιος να προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην καινούργια κατάσταση με όσο το δυνατόν ανώδυνο τρόπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση