HomeΚΡΗΤΗΣτα χέρια της ΕΛΑΣ ο ένας από τους τρεις μαγκουροφόρους που έσπασαν το φαρμακείο

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο ένας από τους τρεις μαγκουροφόρους που έσπασαν το φαρμακείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη του ενός από τους τρεις άνδρες που εισέβαλαν με τις μαγκούρες τους σε φαρμακείο στο Ζαρό, κάνοντάς το γυαλιά – καρφιά, για διαφορές που είχαν με τον ιδιοκτήτη του, προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί, που εξακολουθούν να διερευνούν την υπόθεση.

Ο 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε στο ποιμνιοστάσιό του και συνελήφθη για παραβάσεις του νόμου περί ζωοκλοπής, ενώ για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του φαρμακοποιού σχηματίζεται δικογραφία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άνδρας, μαζί με τον πατέρα του και έναν φίλο τους, την περασμένη Τρίτη αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με το φαρμακοποιό, οι οποίες προέκυψαν μετά από μία … παρατήρηση.

Ο επιστήμονας διαμαρτυρήθηκε στον πατέρα του συλληφθέντα για τις ζημιές που είχαν προκαλέσει τα ζώα του στον ελαιώνα του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του κτηνοτρόφου. Οι τρεις άνδρες, οπλισμένοι με μαγκούρες εισέβαλαν στο φαρμακείο στο Ζαρό και αφού προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά, και το φαρμακοποιό έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί αναζητούσαν τους τρεις άνδρες, και μετά τη σύλληψη του ενός, εξακολουθούν να αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση