HomeΚΡΗΤΗΚορυφώνεται η αγωνία για τον αστυνομικό – Προσπάθειες να τον «ξυπνήσουν»

Κορυφώνεται η αγωνία για τον αστυνομικό – Προσπάθειες να τον «ξυπνήσουν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται σήμερα η αγωνία για τον 32χρονο αστυνομικό Γ.Σ. που την περασμένη Κυριακή τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Κνωσού.

Οι γιατροί του ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται ο 32χρονος, θα επιχειρήσουν σήμερα να τον «ξυπνήσουν» από το κώμα προκειμένου να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος παρά την πολύωρη και λεπτή χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη για τη συγκόλληση του χεριού του, που ακρωτηριάστηκε σχεδόν ολόκληρο, δεν τα κατάφερε και τελικά έχασε το χέρι του.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός παρουσίασε επιπλοκές όσον αφορά στη λειτουργία ζωτικών οργάνων του οργανισμού του, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τις αντιμετωπίσουν.

Ευτυχώς όμως οι επιπλοκές ξεπεράστηκαν με τον 32χρονο να δίνει τη δική του μάχη, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του, χωρίς όμως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του 32χρονου βρίσκονται η οικογένεια του, συνάδελφοι του, αλλά και ειδικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να τον στηρίξουν, καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας του ακρωτηριασμού του χεριού του.

Συνάδελφοι του αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύ δυνατό οργανισμό, αρκετά γυμνασμένο και χάρη στην καλή φυσική του κατάσταση, είναι σίγουροι ότι θα βγει νικητής σε αυτήν την περιπέτεια, που του επιφύλαξε η μοίρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση