HomeΚΡΗΤΗΘρήνος στην Κρήτη από το νέο πολύνεκρο τροχαίο

Θρήνος στην Κρήτη από το νέο πολύνεκρο τροχαίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρήνος σε δύο οικογένειες στο Ηράκλειο, από το νέο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών, κοντά στη διασταύρωση των Δαφνών, σε μικρή απόσταση από το εργοστάσιο Γιαννούλη.

Η είδηση του θανάτου των τριών επιβαινόντων στα δύο ΙΧ αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα, βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες στο νομό Ηρακλείου, συγκλονίζοντας ολόκληρη την Κρήτη.

Η μοιραία σύγκρουση στοίχισε τη ζωή σε έναν 36χρονο πατέρα δύο μικρών παιδιών από τη Γέργερη, σε μία 43χρονη από τα Βασιλικά Ανώγεια, επίσης μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και στην 70χρονη πεθερά της από τους Αγίους Δέκα.

troxaio1

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία της ασφάλτου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα, με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Οι δύο γυναίκες, νύφη και πεθερά κινούνταν με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο ενώ ο 36χρονος  είχε κατεύθυνση προς τις Μοίρες. Η κακιά στιγμή στάθηκε η αφορμή για να βαφτούν και πάλι οι δρόμοι της Κρήτης με αίμα.

Η κινητοποίηση των αρχών για τον απεγκλωβισμό των σορών ήταν άμεση. Στο σημείο το τραγικού δυστυχήματος βρέθηκαν 7 πυροσβέστες, άνδρες της τροχαίας και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Πρώτα απεγκλωβίστηκαν οι σοροί των δύο γυναικών και στη συνέχεια η σορός του 36χρονου.

Το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η νέα τραγωδία έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης.

troxaio2

Τα αίτια που προκάλεσαν το πολύνεκρο θανατηφόρο διερευνώνται από την Τροχαία Ηρακλείου, εκτιμάται ωστόσο ότι ο οδηγός του ενός από τα δύο οχήματα επιχείρησε αναστροφή με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με το δεύτερο αυτοκίνητο.

 

 

 

troxaio8

troxaio6

troxaio5

troxaio4

troxaio3

Διαφήμιση
Διαφήμιση