HomeΚΡΗΤΗΖητούν άμεση λύση για το δρόμο-καρμανιόλα οι κάτοικοι του Σκαλανίου – Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο

Ζητούν άμεση λύση για το δρόμο-καρμανιόλα οι κάτοικοι του Σκαλανίου – Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να σταματήσει η ανθρωποθυσία στην άσφαλτο εμφανίζονται οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος Σκαλανίου, με αφορμή τα τελευταία τροχαία ατυχήματα, που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Οι ίδιοι μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής έχουν ξεκινήσει μία σειρά επαφών με αρμόδιους φορείς, ζητώντας να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στον κάθετο οδικό άξονα Ηρακλείου- Βιάνου.

Οι κάτοικοι του χωριού, που στις περισσότερες φορές έχουν γίνει οι ίδιοι μάρτυρες των τραγωδιών, που έχουν εκτυλιχτεί στο δρόμο -καρμανιόλα, ζητούν αρχικά να τοποθετηθεί διαχωριστικό στηθαίο στη μέση του δρόμου, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Στις επαφές που πρόκειται να έχουν μέσα στο επόμενο διάστημα τόσο με την αστυνομία όσο και με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης πρόκειται να προτείνουν λύσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου, αλλά και να δεχτούν τις βελτιωτικές προτάσεις των αρμοδίων, καθώς όπως επισημαίνουν,

τρέμουν για την ίδια τους τη ζωή κάθε φορά που διασχίζουν το συγκεκριμένο δρόμο για να πάνε στα σπίτια τους.

Δείτε το σχετικό video από το neatv.gr :

https://www.youtube.com/watch?v=z-NZp_k14so

Διαφήμιση
Διαφήμιση