HomeΚΡΗΤΗΑποδίδουν οι έλεγχοι των αρχών στην Κρήτη για κροτίδες και βεγγαλικά – Νέες συλλήψεις

Αποδίδουν οι έλεγχοι των αρχών στην Κρήτη για κροτίδες και βεγγαλικά – Νέες συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι κατά την διάρκεια της περιόδου των εορτών του Πάσχα, σε όλη την Κρήτη, για  την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων

Τα τελευταία 24ωρα σε Ρέθυμνο και Λασίθι έγιναν δύο ακόμη συλλήψεις μετά από εφόδους και αστυνομικές έρευνες και κατασχέθηκαν συνολικά 68 κροτίδες και περισσότερα από 6.500 παιδικά αθύρματα.

Αναλυτικότερα, προχθές το μεσημέρι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν σε ΙΧ αυτοκίνητο, βρήκαν και κατέσχεσαν 68 κροτίδες. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κροτίδες ανήκαν σε έναν 44χρονο Ρεθυμνιώτη, ο οποίος αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί.

Εξάλλου, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του ΚΑΕ Σητείας, μετά από έρευνα που έγινε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.550 βεγγαλικά, που ήταν διαθέσιμα προς πώληση. Ο 24χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, κατά τη διάρκεια του ελέγχου απουσίαζε και αναζητείται. Ωστόσο, συνελήφθη η 56χρονη υπεύθυνη της επιχείρησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση