HomeΚΡΗΤΗΗ ανάπλαση της πλατείας Αναλήψεως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η ανάπλαση της πλατείας Αναλήψεως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ζήτημα της ανάπλασης της πλατείας Αναλήψεως θα τεθεί επί τάπητος στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, 25 Απριλίου 2016.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, θα συζητηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του έργου που αφορά στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας αλλά και στο δίκτυο των πεζοδρόμων.

Στη συνεδρίαση, που θα ξεκινήσει στις 17:55, θα συζητηθούν συνολικά 39 θέματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν:

Η έκδοση ψηφίσματος από το Δήμο Ηρακλείου για την καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας», ο καθορισμός τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων για άσκηση υπαίθριου εμπορίου, μετά από τη σχετική απόφαση της Οικονομικής επιτροπής, και η έγκριση παράτασης στην προθεσμία που έχει δοθεί για το έργο της ανέγερσης του 10ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείο Δήμου Ηρακλείου επί της οδού Μελιδωνίου.

Ακόμη, θα συζητηθεί η παράταση της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση των βασικών οδών πρόσβασης και του περιβάλλοντα χώρου του Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου – ΦΑΣΗ Α» αλλά και η έγκριση της παράτασης για την υλοποίηση της Π.Σ. του Δήμου Ηρακλείου με το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου για το έργο της «Αναβάθμισης αξιόλογου οικιστικού και μνημειακού αποθέματος του Δήμου Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση