HomeΚΡΗΤΗΣτο νέο Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ μηχανικοί από την Κρήτη

Στο νέο Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ μηχανικοί από την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 16ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. με τη συμμετοχή 96 εκλεγμένων αντιπροσώπων από σχεδόν όλες τις πρωτοβάθμιες ενώσεις της χώρας πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Τα θέματα του συνεδρίου ήταν η έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του Δ.Σ. για την περίοδο 2013-2016, η εκλογή νέων οργάνων της Ομοσπονδίας (Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.) και η έγκριση αποφάσεων – ψηφισμάτων.

Μετά τις εκλογές που έγιναν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. (για την τριετία 2016-2019) εκλέχτηκε και ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Σαράντος Γέμελας, Μηχανολόγος Μηχανικός.

Επίσης εκλέχτηκε μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής ο συνάδελφος Ρουκουνάκης Μανώλης, Μηχανικός Περιβάλλοντος, Ταμίας της ΕΜΔΥΔΑΣ Αν. Κρήτης.

Στις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει η συγκρότηση του νέου Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας σε σώμα.

Όπως είναι αυτονόητο, με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η φωνή των Μηχανικών του Δημοσίου της Ανατολικής Κρήτης και η εκπροσώπησή τους στην Π.Ο. Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστούμε τους αντιπροσώπους των ΕΜΔΥΔΑΣ που συμμετείχαν στο 16ο Συνέδριο και μας στήριξαν, καθώς και όλα τα μέλη μας, που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε ως Ένωση για την αναβάθμιση του ρόλου του μηχανικού του δημοσίου στην παραγωγική διαδικασία και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των μηχανικών στις Υπηρεσίες των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση