HomeΚΡΗΤΗΣτην Αθήνα ο Π. Μπαριτάκης για την οφειλή του Δήμου Βιάννου στη ΔΕΗ

Στην Αθήνα ο Π. Μπαριτάκης για την οφειλή του Δήμου Βιάννου στη ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριμερής συνάντηση στην κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ στην Αθήνα για το ζήτημα των οφειλών του δήμου Βιάννου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 19 Απριλίου 2016.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης, ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης και οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Στόχος της τριμερούς συνάντησης είναι η διευθέτηση του ζητήματος που έχει προκύψει με τις υπέρογκες οφειλές του δήμου Βιάννου στη ΔΕΗ.

Στη διάρκεια των επαφών που θα γίνουν, ο κ. Μπαριτάκης αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο πλαίσιο μιας βιώσιμης λύσης, οριστικής και κοινά αποδεκτής, προκειμένου να αποπληρωθούν τα χρέη αλλά παράλληλα να μην δημιουργούνται προσκόμματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από παρέμβαση του Νίκου Ηγουμενίδη στη διοίκηση της ΔΕΗ και τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας είχε συμφωνηθεί και δοθεί προσωρινή παράταση για τη μη διακοπή του ρεύματος στο Δήμο της Βιάννου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση