HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Σ’ αυτά τα ματς μετράει η νίκη»

Νίκος Νιόπλιας: «Σ’ αυτά τα ματς μετράει η νίκη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σημασία του νικηφόρου αποτελέσματος στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το σημερινό ματς, τονίζοντας ότι αυτό που κρατάει είναι οι τρεις βαθμοί.

Αρχικά ανέφερε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι σπουδαία και πρέπει να τα κερδίζεις όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Πήραμε τρείς βαθμούς σημαντικούς και αυτό είναι που μετράει. Κοιτάζουμε τώρα το ντέρμπι με την Τριγλία, που είναι μια καλή ομάδα.

Παίζουμε όμως στην έδρα μας και είμαστε το φαβορί. Να γυρίσουν αυτήν την εβδομάδα και οι τραυματίες που έχουμε για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές».

Αναλυτικότερα τόνισε για το σημερινό ματς: «Η ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να κερδίζει πάση θυσία αυτά τα παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια είναι σπουδαία όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Κρατάμε τους βαθμούς και προχωράμε. Στον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ έχασε 16 βαθμούς και στον δεύτερο έχει κάνει μόνο μια ισοπαλία».

Ταυτόχρονα, στάθηκε στη σημασία της βαθμολογικής συγκομιδής: «Κρατάμε τους βαθμούς, αλλά και την προσαρμογή που δείχνουμε πια σε τέτοια παιχνίδια. Ξενερώνουν οι παίκτες μας σε αυτά τα γήπεδα. Τα αποδυτήρια δεν σε χωράνε, οι αγωνιστικοί χώροι είναι κακοί. Για αυτό το σημαντικό για μας είναι το αποτέλεσμα. Έτσι είναι με τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα παίρνουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση