HomeΚΡΗΤΗΣτο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα, 60χρονος από το Μυλοπόταμο με καθολικά εγκαύματα

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα, 60χρονος από το Μυλοπόταμο με καθολικά εγκαύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα, νοσηλεύεται πλέον ο 60χρονος αρτοποιός από το Μυλοπόταμο που αργά το μεσημέρι υπέστη καθολικά εγκαύματα, στο μεγαλύτερο μέρος του σώματος του.

Ο 60χρονος πολυεγκαυματίας μεταφέρθηκε στην Αθήνα για νοσηλεία στην εξειδικευμένη μονάδα του νοσοκομείου «Γεννηματάς», καθώς η κατάστασή του δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο ΠΑΓΝΗ όπου και είχε μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα.

Για τη μεταφορά του στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής και ο ασθενής που βρισκόταν σε καταστολή για να μην υποφέρει από τους πόνους των εγκαυμάτων αλλά και για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάσταση της υγείας του, μεταφέρθηκε με στρατιωτικό αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου πρώτα στην Ελευσίνα και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ο 60χρονος αρτοποιός, το μεσημέρι κι ενώ βρισκόταν στο φούρνο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από έκρηξη που προκλήθηκε στην προσπάθειά του να ανοίξει ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Τον άτυχο άνδρα μετέφεραν γείτονες στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, από την Αξό Μυλοποτάμου όπου συνέβη το περιστατικό και εν συνεχεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ. Ωστόσο οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στην Αθήνα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση