HomeΚΡΗΤΗΗ ώρα των απολογιών για τους δράστες των φονικών που συγκλόνισαν την Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες

Η ώρα των απολογιών για τους δράστες των φονικών που συγκλόνισαν την Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ώρα των απολογιών για τους δράστες των δύο φονικών που σημειώθηκαν σε Ηράκλειο και Χανιά με διαφορά λίγων ωρών… έφτασε.

Το φονικό στο Μπιτζαριανό

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί ο 55χρονος από το Γεράκι που φέρεται να σκότωσε τον 58χρονο Ανδρέα Κανάκη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο χωριό Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος για κτηματικές διαφορές.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης των δύο ανδρών σε αγροτικό δρόμο του χωριού, ο καβγάς “άναψε” με τον 55χρονο να φέρεται να βγάζει το όπλο του και να πυροβολεί εξ επαφής το θύμα.

Μάλιστα μετά το φονικό ο 55χρονος τράπηκε σε φυγή για να εμφανιστεί την επόμενη μέρα μαζί με το δικηγόρο του στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και να παραδοθεί.

Όπως υποστήριξε τότε ο ίδιος, δεν ήθελε να σκοτώσει τον 58χρονο, αλλά επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του, επειδή μαζί με το θύμα ήταν και δύο φίλοι του, έβγαλε το όπλο του να πυροβολήσει για εκφοβισμό, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε και βρήκε τον Ανδρέα Κανάκη.

Η δολοφονία που παρουσιάστηκε ως αυτοκτονία

 Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί για να απολογηθεί και ο 49χρονος σύζυγος της 47χρονης γυναίκας, που είχε εντοπιστεί νεκρή το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της στην περιοχή Καλληδονία στα Χανιά.

Μάλιστα τις αρχές είχε ειδοποιήσει ο ίδιος ο σύζυγος, λέγοντας ότι τη βρήκε νεκρή, ενώ δίπλα στη σωρό είχε βρεθεί και το όπλο.

Ο 49χρονος στην κατάθεση του στους αστυνομικούς είχε παρουσιάσει τη δολοφονία ως αυτοκτονία.

Αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να εξιχνιάσουν τη δολοφονία και να διαπιστώσουν ότι πίσω από αυτή βρισκόταν ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση