HomeΚΡΗΤΗΣτην Εισαγγελία Ηρακλείου ο φάκελος της 4χρονης Μελίνας

Στην Εισαγγελία Ηρακλείου ο φάκελος της 4χρονης Μελίνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου βρίσκεται από χθες ο φάκελος της δικογραφίας για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας, η οποία έχασε την ζωή της μετά από εγχείριση ρουτίνας στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», η εισαγγελέας θα χρειαστεί χρόνο για να μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας.

Ωστόσο εκτιμάται ότι θα δοθεί παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα ζητηθούν περαιτέρω απαντήσεις για κρίσιμα ζητήματα της υπόθεσης.

Αναπάντητα τα ερωτήματα μετά τις τοξικολογικές εξατάσεις

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα μετά και τις τοξικολογικές εξετάσεις καθώς όπως φαίνεται δεν ρίχνουν φως στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελινας.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, τις εξετάσεις διενήργησε η Μονάδα Τοξικολογίας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ερωτηματικά παραμένουν και δεν προκύπτουν ξεκάθαρα στοιχεία και απαντήσει για τους λόγους που το μικρό κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία ανάνηψης.

Από τα υπαρχοντα στοιχεία δε φαίνεται να επιρρίπτονται ευθύνες στους γιατρούς που συμμετείχαν στο χειρουργείο, αν και οι έρευνες συνεχίζονται. Ωστόσο από τις τοξικολογικές εξετάσεις οι αιτίες του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης καθηγητής τοξικολογίας κ. Άρης Τσατσάκης ανέφερε: «Επί ενα μήνα κάναμε εξονυχιστικές έρευνες σε μια προσπάθεια να παρουμε απαντήσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι ο θάνατος ενός μικρού παιδιού, γιατί τα αποτελέσματα μιας τέτοιας εις βάθος έρευνας μπορεί να βοηθήσουν για μην έχουμε άλλα τέτοια περιστατικά στο μέλλον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση