HomeΚΡΗΤΗΠαραμένουν τα μπλόκα των αγροτών στην Κρήτη

Παραμένουν τα μπλόκα των αγροτών στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μολονότι το παγκρήτιο συντονιστικό όργανο των αγροτών αποφάσισε τον αποκλεισμό δημοσίων υπηρεσιών και οργανισμών από την ερχόμενη Δευτέρα στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων στην Κρήτη, ωστόσο τα μπλόκα στις εθνικές οδούς δεν έχουν σταματήσει.

Οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου παραμένουν στον κόμβο των Μαλίων έχοντας κόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, ενώ τις δική τους κινητοποίηση συνεχίζουν για 31η ημέρα οι αγρότες των Αστερουσίων στον κόμβο των Πραιτωρίων.

Επίσης, στα Χανιά οι αγρότες συνεχίζουν τους αποκλεισμούς της εθνικής οδού Ρεθύμνου – Χανίων στα Μεγάλα Χωράφια, ενώ οι αγρότες του Ηρακλείου προανήγγειλαν τη δημιουργία νέου μπλόκου στον κόμβο της Καλλιθέας από το απόγευμα.

Οι αγρότες του νησιού δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, και με άλλες μορφές, οι οποίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ ήδη προετοιμάζονται για τη νεότερη άνοδο στην Αθήνα, την ημέρα που θα εισαχθεί προς ψήφιση στη βουλή το επίμαχο νομοσχέδιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση