HomeMarket NewsΔυναμική παρουσία από την Creta Farms στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA. 2016

Δυναμική παρουσία από την Creta Farms στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA. 2016

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Creta Farms, o μεγαλύτερος και πιο εξωστρεφής, εκτός Ελλάδος, παραγωγός αλλαντικών και παραγωγών κρέατος στην Ελλάδα θα δώσει το παρόν με 2 περίπτερα στην 11η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA. 2016, η οποία διοργανώνεται στο Metropolitan Expo από τις 12 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η Creta Farms θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της έκθεσης, για πρώτη φορά, σε δύο εντυπωσιακά περίπτερα υψηλών προδιαγραφών με πολλές καινοτόμες προτάσεις. Το κεντρικό περίπτερο βρίσκεται στο χώρο των τροφίμων Hall 4 (B04/C03) και το δεύτερο με μεγαλύτερη έμφαση στο snack, στο χώρο των ποτών Hall 1 (A37).

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τα υψηλής ποιότητας, ξεχωριστής γεύσης και πλούσιας διατροφικής αξίας προϊόντα της Creta Farms. Ξεχωριστή παρουσία θα έχει η παγκόσμια καινοτόμος προϊοντική σειρά, Εν Ελλάδι mini, το ιδανικό σνακ για κάθε περίσταση.

Οι επαγγελματίες θα γνωρίσουν τις προτάσεις, που μόνο η CRETA FARMS μπορεί να προσφέρει, για Εν Ελλάδι Sandwich με λαχταριστές συνταγές που φέρουν ανάλογα με την συνταγή τους έως και 56% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά σε σχέση με αντίστοιχο σάντουιτς με κοινό αλλαντικό και τυρί!

Η νέα Εν Ελλάδι Pizza θα σας κάνει να ξεχάσετε όσα ξέρατε για την pizza: αυθεντική ιταλική απόλαυση με έως 40% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς!

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη HO.RE.CA, η οποία έχει αναχθεί στο σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Νοτιοανατολική Ευρώπη, η CRETA FARMS θα διοργανώσει Κρητικό γλέντι με άφθονη τσικουδιά και Εν Ελλάδι νοστιμιές, με συμμετοχή γνωστού Κρητικού λυράρη, το Σάββατο 16:00 – 18:00.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Creta Farms

Η Creta Farms είναι μια ελληνική εξαγωγική εταιρία-ηγέτης στη βιομηχανία τροφίμων με 2 μεγάλες παραγωγικές μονάδες και με εκτροφεία ζώων υψηλής ποιότητας και φροντίδας. Διαθέτει μοναδικές τεχνολογίες-πατέντες (17 παγκοσμίως) στη βιομηχανία κρέατος και «τυριού» με έμφαση στο παρθένο ελαιόλαδο. Τα καινοτόμα προϊόντα της είναι βασισμένα στο concept “health and taste” με ναυαρχίδα το «Εν Ελλάδι» ή “Oliving” για το εξωτερικό, με 3 κύριους άξονες, αλλαντικά, «τυριά» και πίτσες. Με την παγκόσμια πατέντα του «mini Εν Ελλάδι», η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα, στοχεύει να κάνει προσιτό το deli healthy food (protein bars) και στους “καταναλωτές on the gο” στην αυθόρμητη snack αγορά και να αποτελέσει τον μοχλό για την περαιτέρω διεθνοποίηση της εταιρίας. Ο κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 100 εκατ. και τα 10 εκατ. EBITDA ετησίως, ενώ τις προσπάθειές της στηρίζουν πάνω από 700 εργαζόμενοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση