HomeΚΡΗΤΗΠεζοπορία από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων στο Βενεράτο

Πεζοπορία από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων στο Βενεράτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πεζοπορία και βόλτα με ποδήλατα διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Bενεράτο, στο πλαίσιο της κοπής της προτωχρονιάτικης πίτας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δαφνών, Βενεράτου, Αυγενικής, Σίβα, Κερασιών & οι Κοινότητες: Δαφνών-Αυγενικής-Βενεράτου- Σίβα και Κερασσών .

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 10 το πρωί στο Γυμνάσιο του Βνεράτου.

Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν :

1.Δρόμος 7.000 τρέξιμο -πεζοπορία με ώρα έναρξης 11:00 ( στην διαδρομή : Με εκκίνηση τις Δαφνές-Σίβα-Κεράσσα-Αυγενική και τερματισμός στο Γυμνάσιο Βενεράτου).

2.Δρόμος 1.500 μέτρα τρέξιμο με ώρα έναρξης 11:45 για αγόρια-κορίτσια Δημοτικών-Γυμνασίων (Με εκκίνηση τα Κεράσσα και τερματισμός στο Γυμνάσιο Βενεράτου )

3.Ποδηλατοβόλτα 40 χλμ. Με ώρα έναρξης 10:00 από Γιόφυρο Ηράκλειο- Βενεράτο-Ηράκλειο

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ενώ χρειάζεται από τους συμμετέχοντες ιατρική βεβαίωση -υπεύθυνη δήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι :

1. Μαυραντωνάκη Εύα αθλήτρια της ακαδημίας μας στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄ που ήταν 4η στην Ελλάδα

2. Θανοπούλου Νέλη αθλήτρια της ακαδημίας μας στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ 1η στην Κρήτη στο τρίαθλο & 1η σε σχολικούς αγώνες στο νομό μας

3. Η ομάδα 4Χ300 της ακαδημίας μας στην κατηγορία Παμπαίδων Α αποτελούμενη από τους αθλητές( Βιολάκη Κων/νο- Σταμπούλο Θάνο-Τσαγκαράκη Μάνο-Δημόπουλο Αλέξανδρο) ήταν 8οι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

4. Καμπαξής Παντελής αθλητής υπεραποστάσεων εκπροσώπησε τον ΣΜΚ και την Ελλάδα σε τρία Παγκόσμια πρωταθλήματα.

5. Μαρκάκου Στέλλα η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια υπεραποστάσεων έτρεξε στην διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη -Αθήνα 500 χλμ.

6. Κατσαράκης Στάθης αθλητής υπεραποστάσεων έτρεξε στην διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη -Αθήνα 500 χλμ.

7. Παπαμιχαήλ Γιάννης αθλητής υπεραποστάσεων έτρεξε στην διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη

8. Ξενιτίδης Σπύρος αθλητής αποστάσεων 1ος στο στρατιωτικό πρωτάθλημα 100χλμ

9. Όλοι οι αθλητές μας που έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας 5& 10 χλμ ( Ταβλαδωράκης Χαρίλαος- Κουτσουπιάς Δημήτρης-Φανουργάκης Δημήτρης-Πλουμή Αργυρώ-Μπέτυ Φλόρα-Νικολιδάκης Γιώργος- Σερπετσιδάκης Γιώργος -Στυλλιανάκης Μιχάλης- Δασκαλάκης Μανόλης-Καρκαλέτσης Θόδωρος-Καλουρής Αντώνης-Σκουρβουλιαννάκη Μαρία-Σηφάκης Μανώλης -Αλεβυζάκης Γιώργος- Σηφάκης Γιώργος-Σηφάκη Μαγδαλινή-Καμπιτάκης Νικόλαος-Τσομπανίδης Βασίλης-Στιβακτάκη Ελένη- Μαρτιμιανάκη Ελευθερία).

10. Βαρβεράκης Γιώργος προπονητής από την Αυγενική

  1. Περδικάκη Ειρήνη από τις Δαφνές 1η στην Ελλάδα στο ομαδικό του ασαμπλ στην ρυθμική γυμναστική με την ομάδα του Ν.Καζαντζάκη
  2. τους προπονητές της ακαδημίας του Συλλόγου μας κ.κ. Σπανό Αθανάσιο και Γιανναδάκη Εμμανουήλ για την ανάδειξη αθλητών.

Οι βραβεύσεις των αθλητών θα γίνουν στις 12.30 μετά το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Βενεράτου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το συγκρότημα των Βαγγέλη Κακουδάκη και Γιώργου Χαλκιαδάκη, αλλά και χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: στις Κοινότητες που συμμετέχουν & στο site cretamarathon.gr, 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων & 6945251883 Πολλάκης Ευάγγελος

Διαφήμιση
Διαφήμιση