HomeΚΡΗΤΗΜε αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον ο 10χρονος μετά την περιπέτεια του

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον ο 10χρονος μετά την περιπέτεια του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αισιοδοξία μπορεί και ατενίζει πλέον το μέλλον ο 10χρονος Σταμάτης από την Κρούστα Λασιθίου, ο οποίος κάηκε στο πρόσωπο και στο σώμα μετά από ανάφλεξη που σημειώθηκε, όταν προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα του σπιτιού του.

Ο 10χρονος, που νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα, μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το μικρό αγόρι εμφανώς συγκινημένο, μόλις βγήκε από τη ΜΕΘ, ρώτησε τον πατέρα του, που βρίσκεται κοντά του από την πρώτη στιγμή, αν είναι όλοι καλά, γιατί έχει χαραχτεί στη μνήμη του, η εικόνα, που ο πατέρας του προσπαθούσε να τον σώσει.

Όλοι οι γιατροί από την πρώτη στιγμή κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κατάσταση του παιδιού, κρατώντας το σε καταστολή, ώστε να μπορεί να υποφέρει τους πόνους.

Αν και τα εγκαύματα που έχει υποστεί ο 10χρονος είναι εκτεταμένα, Γ’ βαθμού στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα χέρια και θα χρειαστεί πολύς δρόμος ακόμη για την αποκατάσταση τους, τόσο ο μικρός Σταμάτης όσο η οικογένεια του, αλλά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, γιατί σίγουρα τα χειρότερα πέρασαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση