HomeCity GuideΜε αθλητικές διοργανώσεις η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων

Με αθλητικές διοργανώσεις η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγώνες δρόμου, πεζοπορία και ποδηλατοβόλτα διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης στα πλαίσια της κοπής της πίτας του, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου που θα γίνει στο Βενεράτο. Οι αγώνες που διοργανώνονται είναι με ελεύθερη συμμετοχή και δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Διοργανωτής: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Συνδιοργανωτές: Πολιτιστικοί Σύλλογοι- Δαφνών, Βενεράτου-Αυγενικής-Σίβα-Κερασιών & οι Κοινότητες: Δαφνών-Αυγενικής-Βενεράτου- Σίβα και Κερασσών .

Τόπος συνάντησης: Γυμνάσιο Βενεράτου ώρα 10:00

dromos ygeias

Αγωνίσματα

Δρόμος 7.000 τρέξιμο -πεζοπορία με ώρα έναρξης 11:00 ( στην διαδρομή : Με εκκίνηση τις Δαφνές-Σίβα-Κεράσσα-Αυγενική και τερματισμός στο Γυμνάσιο Βενεράτου).

Δρόμος 1.500 μέτρα τρέξιμο με ώρα έναρξης 11:45 για αγόρια-κορίτσια Δημοτικών-Γυμνασίων (Με εκκίνηση τα Κεράσσα και τερματισμός στο Γυμνάσιο Βενεράτου )

Ποδηλατοβόλτα 40 χλμ. Με ώρα έναρξης 10:00 από Γιόφυρο Ηράκλειο- Βενεράτο-Ηράκλειο

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και με ελεύθερη συμμετοχή

Ιατρική βεβαίωση- υπεύθυνη δήλωση : Με την δήλωση συμμετοχής αθλητών στα 7,000 & 1.000μ. θα υποβάλλεται ιατρική βεβαίωση & υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής για ανήλικους αθλητές.

Στα πλαίσια των απονομών θα βραβευθούν:

  • Η Εύα Μαυραντωνάκη, αθλήτρια της ακαδημίας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄ που ήταν 4η στην Ελλάδα
  • Η Νέλη Θανοπούλου, αθλήτρια του Συλλόγου, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄, 1η στην Κρήτη στο τρίαθλο & 1η σε σχολικούς αγώνες στο νομό Ηρακλείου
  • Η ομάδα 4Χ300 της ακαδημίας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων, στην κατηγορία Παμπαίδων Α αποτελούμενη από τους αθλητές ( Βιολάκη Κων/νο- Σταμπούλο Θάνο-Τσαγκαράκη Μάνο-Δημόπουλο Αλέξανδρο) ήταν 8οι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
  • Ο Παντελής Καμπαξής, αθλητής υπεραποστάσεων, εκπροσώπησε το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και την Ελλάδα σε τρία Παγκόσμια πρωταθλήματα.
  • Η Στέλλα Μαρκάκου, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια υπεραποστάσεων έτρεξε στην διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη -Αθήνα 500 χλμ.
  • Ο Στάθης Κατσαράκης, αθλητής υπεραποστάσεων έτρεξε στην διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη -Αθήνα 500 χλμ.
  • Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αθλητής υπεραποστάσεων έτρεξε στην διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη
  • Ο Σπύρος Ξενιτίδης, αθλητής αποστάσεων 1ος στο στρατιωτικό πρωτάθλημα 100χλμ
  • Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου που έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας 5& 10 χλμ ( Ταβλαδωράκης Χαρίλαος- Κουτσουπιάς Δημήτρης-Φανουργάκης Δημήτρης-Πλουμή Αργυρώ-Μπέτυ Φλόρα-Νιολουδάκης Γιώργος- Σερπετσιδάκης Γιώργος -Στυλλιανάκης Μιχάλης- Δασκαλάκης Μανόλης-Καρκαλέτσης Θόδωρος-Καλουρής Αντώνης-Σκουρβουλιαννάκη Μαρία-Σηφάκης Μανώλης -Αλεβυζάκης Γιώργος- Σηφάκης Γιώργος-Σηφάκη Μαγδαλινή-Καμπιτάκης Νικόλαος-Τσομπανίδης Βασίλης-Στιβακτάκη Ελένη- Μαρτιμιανάκη Ελευθερία Βιτσαξάκης Μιχαηλ).
  • Ο Γιώργος Βαρβεράκης, προπονητής από την Αυγενική
  • Η Ειρήνη Περδικάκη από τις Δαφνές, 1η στην Ελλάδα στο ομαδικό του ανσάμπλ στην ρυθμική γυμναστική με την ομάδα του Ν.Καζαντζάκη
  • Οι προπονητές της ακαδημίας του Συλλόγου Αθανάσιος Σπανός και Εμμανουήλ Γιανναδάκης για την ανάδειξη αθλητών.
  • Ο βετεράνος αθλητής αποστάσεων του Συλλόγου Βασίλης Ανδρουλάκης, που τρέχει εδώ και 55 χρόνια

Απονομές & βραβεύσεις: θα γίνουν στις 12:30 στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Βενεράτου όπου θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας και μπουφές από τους διοργανωτές. Ο μπουφές θα περιλαμβάνει την παραδοσιακή φασολάδα διάφορα εδέσματα και άφθονο κρασί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση