HomeΚΡΗΤΗΤο αιφνιδιαστικό κλείσιμο επιχείρησης στο Ηράκλειο, καταγγέλλει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο επιχείρησης στο Ηράκλειο, καταγγέλλει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή της,  την Διοίκηση γνωστής επιχείρησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, «για την απαράδεκτη στάση που κράτησε απέναντι στους επί χρόνια εργαζόμενούς της» όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, «όπου σε μία νύχτα αποφάσισε να κλείσει το υποκατάστημά της στο Ηράκλειο, αδιαφορώντας για την τύχη των 13 εργαζόμενων και των οικογενειών τους που θα βρεθούν ξαφνικά στον δρόμο της ανεργίας».

Μετεγκατάσταση με πρόσχημα;

«Η επιχείρηση», σημειώνει ακόμη η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, «αναγκάζεται να αλλάξει χώρο και λόγω αυτής της μετακόμισης βρίσκει την ευκαιρία να ξεφορτωθεί όλο το παλιό προσωπικό της, με το πρόσχημα ότι δεν βρίσκει χώρο να μετεγκατασταθεί, ενώ γνώριζε αυτό το δεδομένο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Η μόνη απάντηση της εργοδοσίας είναι πως ΄΄όταν βρεθεί νέος χώρος θα κουβεντιάσουμε ξανά με το παλιό προσωπικό΄΄…».

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Ένωσης, περίπου οι μισοί εργαζόμενοι της επιχείρησης εργάζονται σε αυτή περισσότερα από 10 χρόνια. Η ανακοίνωση καταλήγει με το κάλεσμα της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου στην εταιρία «να δώσει άμεση λύση στο ζήτημα και να δεσμευτεί ότι θα επαναπροσλάβει όποιον από τους παλιούς εργαζόμενους επιθυμεί να εργαστεί στο νέο κατάστημα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση