HomeΚΡΗΤΗΘλίψη για τους δύο εξαφανισμένους που εντοπίστηκαν νεκροί – Αγωνία για τον 50χρονο

Θλίψη για τους δύο εξαφανισμένους που εντοπίστηκαν νεκροί – Αγωνία για τον 50χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μαύρα» Χριστούγεννα περνούν οι οικογένειες των δύο ατόμων που βρέθηκαν νεκροί μετά την είδηση ότι είχαν εξαφανιστεί ενώ την ίδια ώρα μία ακόμα οικογένεια της Κρήτης περνάει στιγμές αγωνίας καθώς για 12η ημέρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής ο άνθρωπός της.

Βρέθηκε νεκρός σε… φρεάτιο

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 55χρονου άνδρα που χθες το βράδυ χάθηκαν τα… ίχνη του από την περιοχή των Κάτω Αρχανών. Ο άτυχος άνδρας έφυγε από το κέντρο διασκέδασης της περιοχής, αφήνοντας εκεί την παρέα του, με σκοπό να επιστρέψει σπίτι του. Όμως λίγες ώρες αργότερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία καθώς ο 55χρονος δεν είχε ακόμα φτάσει στο σπίτι του.

Μετά από πολύωρη έρευνα ο 55χρονος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός μέσα σε ένα υπερυψωμένο φρεάτιο πίσω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε το προηγούμενο βράδυ. Το γεγονός ότι το φρεάτιο ήταν κλειστό προβληματίζει την αστυνομία.

Τραγική κατάληξη και για τον 35χρονο από το Ηράκλειο

Με τραγικό τέλος ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον 35χρονος Παναγιώτη Καλαμιώτη που είχε εξαφανιστεί στις 16 Δεκεμβρίου από τη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

alert

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χθες σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ηράκλειο νεκρός ενώ εικάζεται ότι ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Αγωνία για τον 50χρονο υδραυλικό

Κανένα νέο στοιχείο δεν έχει προκύψει από την έρευνα των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του 50χρονου υδραυλικού Μανόλη Δαμουλάκη που εξαφανίστηκε στις 17 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.

damoulakis

Η οικογένεια του Μανόλη Δαμουλάκη απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται ο 50χρονος, δίνοντας παράλληλα τη φωτογραφία του και τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση