HomeΚΡΗΤΗΜε τα τεύχη δημοπράτησης του αεροδρομίου Καστελίου στο Ηράκλειο ο Χ. Σπίρτζης

Με τα τεύχη δημοπράτησης του αεροδρομίου Καστελίου στο Ηράκλειο ο Χ. Σπίρτζης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα τεύχη δημοπράτησης για το μεγάλο αναπτυξιακό έργο του Διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι παρουσίασε  νωρίτερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης που επισκέπτεται ειδικά για το σκοπό αυτό στο Ηράκλειο.

Αυτήν την ώρα ο κ. Σπίρτζης βρίσκεται στην Περιφέρεια Κρήτης όπου και συζητά ζητήματα που σχετίζονται με τις υποδομές και την ανάπτυξη της Κρήτης.

pirtzhs perifereia

Ο κ. Σπίρτζης στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Μινώα Πεδιάδος παρουσίασε τις αλλαγές που έχουν επέλθει στους όρους δημοπράτησης με μεγαλύτερη συμμετοχή του δημοσίου ενώ όσον αφορά στα ανταποδοτικά τέλη διευκρίνισε ότι δεν θα υπερβούν το 2%.

kasteli2

Στην εκδήλωση εκτός από το δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη παρών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ενώ ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συμμετείχε και σε ανοιχτή συζήτηση παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Σπίρτζης επέστρεψε  στο Ηράκλειο όπου αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση  με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη προκειμένου να τον ενημερώσει για τη διαδικασία και τα χρονοδιαγράμματα που θα ακολουθηθούν μέχρι την οριστική δρομολόγηση του έργου.

kasteli8

kasteli7

kasteli6

kasteli4 kasteli5

kasteli4

Κατά την άφιξή του στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, υποδέχθηκαν τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών μέλη της επιτροπής αγώνα ενάντια στη δημιουργία του αεροδρομίου στην περιοχή με πανό και συνθήματα. Στις προθέσεις των διαμαρτυρομένων ήταν να εξασφαλισθεί συνάντηση με τον κ. Σπίρτζη προκειμένου να του εκθέσουν τις θέσεις τους.

kasteli3

Διαφήμιση
Διαφήμιση