HomeΚΡΗΤΗΤο μεγάλο «ΟΧΙ» της Κρήτης για το ασφαλιστικό – Στους δρόμους χιλιάδες κόσμος

Το μεγάλο «ΟΧΙ» της Κρήτης για το ασφαλιστικό – Στους δρόμους χιλιάδες κόσμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» σήμερα όλοι οι Κρητικοί που βγήκαν στους δρόμους συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική – πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Από τις 10 το πρωί πλήθος Κρητικών συγκεντρώθηκαν στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα «άδικα» όπως χαρακτηρίζουν μέτρα που φέρνει το ασφαλιστικό που αναμενόταν σήμερα να περάσει στη Βουλή.

Μπορεί η Κυβέρνηση να επέλεξε να μεταφέρει την ψηφοφορία του ασφαλιστικού για τον Ιανουάριο, οι Κρητικοί όμως – μαζί με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες – βγήκαν στους… δρόμους.

Στο Ηράκλειο έγιναν – ως είθισται – δύο απεργιακές συγκεντρώσεις: Η συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας έξω από το Εργατικό Κέντρο, ενώ στην Πλατεία Ελευθερίας έγινε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Και οι δύο συγκεντρώσεις λίγο πριν τη 1 ξεκίνησαν πορείες διαμαρτυρίας, με την μεν να καταλήγει στην πλατεία Ελευθερίας κι εκείνη του ΠΑΜΕ στα Λιοντάρια.

Δείτε στιγμιότυπα από την συγκέντρωση και την πορεία της ΑΔΕΔΥ:

 APERGIA HRAKLEIO (1) APERGIA HRAKLEIO (7) APERGIA HRAKLEIO (6) APERGIA HRAKLEIO (5) APERGIA HRAKLEIO (4) APERGIA HRAKLEIO (3) APERGIA HRAKLEIO (2)

Δείτε στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ:

pame5 pame4 pame3 pame2 pame1

Διαφήμιση
Διαφήμιση