HomeΚΡΗΤΗΠόλεμος… ανακοινώσεων ανάμεσα σε Μαμουλάκη και Κουράκη με φόντο το ΚΔΑΠ

Πόλεμος… ανακοινώσεων ανάμεσα σε Μαμουλάκη και Κουράκη με φόντο το ΚΔΑΠ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας πόλεμος… ανακοινώσεων πραγματοποιήθηκε μέχρι και αργά το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Κουράκη και τον νυν αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη σχετικά με το έργο κατασκευής του Πολυδύναμου Κέντρου και Δημιουργικής Έκφρασης ΑμεΑ Ηρακλείου στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (ΚΔΑΠ-ΑμεΑ).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Κουράκης έστειλε επιστολή στο δημοτικό συμβούλιο που έκανε λόγο για απένταξη του έργου εξαιτίας «της αδράνειας της δημοτικής αρχής».

Η απάντηση ήρθε χθες από τον Χάρη Μαμουλάκη ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Κουράκης δεν είναι σωστά ενημερωμένος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Καλό θα ήταν λοιπόν, όταν ο τέως Δήμαρχος θα επιθυμήσει ξανά να ασκήσει κριτική στη Δημοτική Αρχή – κάτι που σαφώς και επιθυμούμε να κάνει και μάλιστα συχνότερα– τουλάχιστον να φροντίσει να είναι σωστά ενημερωμένος για να μην εκτίθεται περισσότερο στους πολίτες του Ηρακλείου. Ας έχει υπόψιν του ότι στην περίπτωση της χωρίς ενημέρωση και στοιχεία κριτικής, η σιωπή είναι χρυσός».

Δεν πέρασαν λίγες ώρες όταν ο Γιάννης Κουράκης… χτύπησε ξανά με ανακοίνωση η οποία ξεκινούσε με την έκφραση «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννάει παραφροσύνη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση