HomeΚΡΗΤΗΜάχη για την ζωή του δίνει 24χρονος έπειτα από τροχαίο – Ακρωτηριάστηκε 25χρονος

Μάχη για την ζωή του δίνει 24χρονος έπειτα από τροχαίο – Ακρωτηριάστηκε 25χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα στους δρόμους της Κρήτης με αποτέλεσμα δύο νεαροί άνδρες να τραυματιστούν σοβαρά.

Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνομένος στο Βενιζέλειο αλλά και έναν 25χρονο που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς υπέστη ακρωτηριασμού του ποδιού του.

ΙΧ «ντελαπάρισε» στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών

Συναγερμό σήμανε σήμερα το μεσημέρι όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ξέφυγε από την πορεία του στο 5ο χλμ της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών και ανετράπη στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ.

Στην αρχή οι πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να μην έχει υποστεί ελαφρά τραύματα ωστόσο τελικά όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος έφερε σοβαρότατα τραύματα και χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί διασωληνομένος στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από την άλλη μεριά η συνεπιβάτισσά του φέρει ελαφρά τραύματα.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αρχικά είχε ζητηθεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος, αλλά τελικά οι πυροσβέστες δεν επενέβησαν, καθώς όταν έφτασαν, ο τραυματίας βρισκόταν ήδη καθ’ οδόν για το νοσοκομείο.

Τροχαίο με ακρωτηριασμό

Λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, στο ύψος των Βρυσών.

Ένας 25χρονος, οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων με ακρωτηριασμένο το κάτω του άκρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση