HomeΚΡΗΤΗΠλημμύρισε ο… ΒΟΑΚ στα Χανιά – Σφοδρή η κακοκαιρία στη δυτική Κρήτη

Πλημμύρισε ο… ΒΟΑΚ στα Χανιά – Σφοδρή η κακοκαιρία στη δυτική Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκαλέσει οι σφοδρές καταιγίδες που πλήττουν από τα ξημερώματα τη δυτική Κρήτη.

Οι οδηγοί που κινούνται τόσο στο επαρχιακό όσο και στο εθνικό οδικό δίκτυο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της περιορισμένης ορατότητας αλλά και των πιθανών κατολισθήσεων.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει κληθεί για να αντιμετωπίσει κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στο δρόμο προς το Μπαλί με κατεύθυνση από το Ηράκλειο.

Οι μηχανισμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σε επιφυλακή, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το κύμα κακοκαιρίας που εκδηλώνεται με ισχυρές καταιγίδες και πολύ ισχυρούς ανέμους μετακινείται προς τα ανατολικά της Κρήτης.

Πλημμύρισε ο ΒΟΑΚ

Νωρίς το πρωί, διακόπηκε η κυκλοφορία στην … εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας του Βαμβακόπουλου στα Χανιά, λόγω της ισχυρής καταιγίδες που μετέτρεψε τμήμα του ΒΟΑΚ σε λίμνη. Στο σημείο βρέθηκε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και η Τροχαία καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να εγκλωβιστούν οδηγοί. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μιάμιση περίπου ώρα αργότερα.

voak2

Εικόνες από το πλημμυρισμένο σημείο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του facebook ο κ. Μανώλης Λουτσέτης, ο οποίος σε σχόλιο του αναφέρει τα εξής:

«Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης. Όπως και τη πρωτοχρονιά έτσι και τώρα στο ίδιο σημείο , έκλεισε η κυκλοφορία με τη πρώτη βροχή. Ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έκλεισε, διεκόπη η κυκλοφορία, επενέβη η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό των οδηγών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση