HomeΚΡΗΤΗΕλεύθεροι με όρους οι δύο λαθρέμποροι – Νέα προθεσμία για τον Κρητικό

Ελεύθεροι με όρους οι δύο λαθρέμποροι – Νέα προθεσμία για τον Κρητικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο – από τους τρεις – λαθρέμπορους χθες αργά το βράδυ μετά την μαραθώνια απολογία τους στην ανακρίτρια.

Η 59χρονη Βουλγάρα μαζί με τον 34χρονο Αιγύπτιο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ νέα προθεσμία για ν’ απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 72χρονος Κρητικός.

Η απολογία

Στις 10 χθες το πρωί, οδηγήθηκαν στον ανακριτή οι 16 παράνομοι μετανάστες και τα τρία άτομα (34χρονος, 59χρονη και 72χρονος), τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της διακίνηση τους απο την Αίγυπτο στην Κρήτη.

Το συμβάν ήρθε στο «φως» όταν σήμανε συναγερμός στο λιμεναρχείο των Καλών Λιμένων για παρουσία λαθρομεταναστών στα νότια παράλια του νησιού.

Κατά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή οι φερόμενοι ως δουλέμποροι υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο 34χρονος και η 59χρονη υποστήριξαν ότι είναι μετανάστες, οι οποίοι αναζητούν μαζί με τους υπόλοιπους ένα καλύτερο αύριο. Ο 72χρονος ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, ανέφερε ότι έχει εμπορικές σχέσεις με το νησί ενώ τόνισε ότι η σύλληψη του αποτελεί παρεξήγηση καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του, προσφέρθηκε να εξυπηρετήσει την 59χρονη, μεταφέροντας την με το φορτηγό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση