HomeΚΡΗΤΗΚινέζοι επιχειρηματίες «χαρτογραφούν» την Κρήτη για μελλοντικές επενδύσεις

Κινέζοι επιχειρηματίες «χαρτογραφούν» την Κρήτη για μελλοντικές επενδύσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα υλοποιούν την περίοδο αυτή συνολικά 23 Κινέζοι επιχειρηματίες, όλοι τους νεαρής ηλικίας, οι οποίοι στο πλαίσιο αποστολής με επικεφαλής μια Κρητικιά επιστήμονα, συλλέγουν χρήσιμες πληροφορίες και «χαρτογραφούν» το νησί, ανιχνεύοντας νέες ευκαιρίες για μελλοντικές επενδύσεις.

Τα μέλη της αποστολής, παρακολουθούν πρόγραμμα σπουδών για τους δυτικούς πολιτισμούς στο Πανεπιστήμιο της Σανγκάης, και στο πλαίσιο της ερευνητικής αλλά και ταυτόχρονα διερευνητικής διαδικασίας βρέθηκαν στο Ηράκλειο συνοδευόμενη από την Κρητικιά οικονομολόγο που την περίοδο αυτή ολοκληρώνει το διδακτορικό της στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τα ιδια τα μέλη της Κινεζικής αποστολής, η Κρήτη προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις ιδιαίτερα στον τουρισμό, ενώ τόνισαν ότι η εικόνα της Ελλάδας έτσι όπως παρουσιάζεται στο διεθνή τύπο λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μάλιστα οι νεαροί επιχειρηματίες συνιστούν να γίνεται περισσότερη διαφήμιση των ελληνικών προϊόντων ώστε οι Κινέζοι να έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τα πραγματικά δεδομένα και τις δυναμικές μίας νέας επενδυτικής πρωτοβουλίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση