HomeΚΡΗΤΗΣτα Χανιά εκπαιδευτικοί από την Κύπρο

Στα Χανιά εκπαιδευτικοί από την Κύπρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εκπαιδευτικούς της Ομοσπονδίας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκωσίας συναντήθηκε στο Γεράνι ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης . Οι Κύπριοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στα Χανιά με την αφορμή της αδελφοποίησης της εκπαιδευτικής ομοσπονδίας με την Ένωση Γονέων Χανίων.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Πολ. Σημαντηράκης, καθώς και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χανίων Σοφία Μαλανδράκη.

Η Κυπριακή αντιπροσωπία που εκπροσωπούσε την αντίστοιχη ομοσπονδία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκωσίας, έδειξε ενδιαφέρον για την αδελφοποίηση μεταξύ σχολικών μονάδων των δύο περιοχών, ανταλλαγή αθλητικών δραστηριοτήτων, περιβαλλοντολογικών δράσεων κ.α..

Η Κυπριακή Ομοσπονδία απαρτιζόταν από επτά μέλη. Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πλατανιά και της Ομοσπονδίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκωσίας, εξετάσθηκε και η δυνατότητα της ανταλλαγής φιλοξενίας αντίστοιχων αποστολών , προκειμένου να υπάρξει σύσφιξη των σχέσεων και αφετέρου να αναπτυχθούν πολλαπλές δραστηριότητες που θα αφορούν στους μαθητές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση