HomeΚΡΗΤΗΣε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική 35χρονος αστυνομικός

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική 35χρονος αστυνομικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 35χρονος αστυνομικός και αθλητής του βόλει στον ΟΦΗ, ο οποίος τραυματίστηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή (δείτε εδώ).

Ο 35χρονος  τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 8:00, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στο ύψος του Καράβολα,

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σήμερα το απόγευμα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια εισήχθη στην εντατική κλινική ενώ οι γιατροί τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Την συμπαράσταση της στον 35χρονο αθλητή με ανακοίνωση της, εκφράζει η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ειδικότερα του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, για το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο αθλητής της ομάδας Κώστας Λεονταράκης. Ο βολειμπολίστας του ΟΦΗ νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ και οι ιατροί τονίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. «Η θετική σκέψη όλων μας, είναι με τον Κώστα, για να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια που περνάει και να επιστρέψει γρήγορα μαζί μας» αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Τόσο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, που είναι και υπεύθυνος για το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, όσο και αθλητές και μέλη της ομάδας, βρίσκονται στο πλευρό του αθλητή.»

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση