HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: «Ατυχής η δήλωση του Γ. Βαρουφάκη για το ΒΟΑΚ»

Λ. Αυγενάκης: «Ατυχής η δήλωση του Γ. Βαρουφάκη για το ΒΟΑΚ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πρόσφατη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το ΒΟΑΚ αναφέρεται ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρες Αυγενάκης, ο οποίος με γραπτή του δήλωση υπογραμμίζει:

«Η  αναφορά του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης σε πρόσφατη ομιλία του στο Ηράκλειο, ότι δε θέλει αυτοκινητόδρομο στην Κρήτη, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως ατυχής.

Μπορεί ο κ. Βαρουφάκης να προτιμά την εικόνα μιας Κρήτης με τα γραφικά γαϊδουράκια, όμως θα πρέπει να αντιληφθεί ότι οι Κρητικοί έχουν «πληρώσει» τον πιο βαρύ φόρο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Έχουν πενθήσει ανθρώπους και έχουν βιώσει το δράμα της έλλειψης ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητοδρόμου, αυτού που ο κ. Βαρουφάκης δεν θέλει, όπως είπε..

Αλήθεια, ποια είναι η θέση των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ;

Συμφωνούν με τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη οι τοπικοί Βουλευτές την Κρήτης;

Συμφωνεί και ο κ. Σταθάκης άραγε; Τι κάνει; Ή μάλλον κάνει κάτι;

Προφανώς ο κ. Βαρουφάκης δεν μπορεί να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στις ανάγκες και προτεραιότητες της Κρήτης, το χειρότερο όμως είναι ότι οι τοπικοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος και ο Υπουργός Οικονομίας, καταγόμενος από τα Χανιά, κ. Σταθάκης, παρατηρούν αμέτοχοι!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση