HomeΚΡΗΤΗΣε συναγερμό η πυροσβεστική – 4 περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών

Σε συναγερμό η πυροσβεστική – 4 περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο φωτιές ξέσπασαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στα Χανιά, σε υπόγειο διαμέρισμα και σε υπόγεια αποθήκη οι οποίες μάλιστα βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Η πρώτη εκδηλώθηκε σε πολυκατοικία η οποία βρισκόταν επί της οδού Λυκοβάρδη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδύνεψε κάποιος ένοικος.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 6 άνδρες οι οποίοι κατάφεραν άμεσα να την θέσουν υπό έλεγχο, πριν επεκταθεί.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μόνο φθορές κυρίως σε ηλεκτρικές συσκευές, και σε χαλιά.

Η δεύτερη εκδηλώθηκε σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων απο την πρώτη, σε υπόγεια αποθήκη επί της οδού Παπαναστασίου.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς πήγε στο σημείο ένα όχημα με 3 άνδρες.

Ο απολογισμός και για την δεύτερη πυρκαγιά ήταν μόνο υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε έπιπλα που υπήρχαν στο χώρο.

Τα αίτια διερευνά το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πιθανόν να πρόκειται για βραχυκύκλωμα.

Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα στην πλατεία των Δικαστηρίων ενώ απο τις φλόγες κάηκε ολοσχερώς ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με 2 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να την σβήσουν μετά απο περίπου μία ώρα.

 

Το τέταρτο περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή όπου είχαν πιάσει φωτιά ξερά χόρτα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε και πήγε στο σημείο, όμως δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

(φωτο αρχείου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση