HomeΚΡΗΤΗΗ βροχή έφερε και… τροχαία – Τρία περιστατικά μέσα σε λίγα λεπτά

Η βροχή έφερε και… τροχαία – Τρία περιστατικά μέσα σε λίγα λεπτά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκανε την εμφάνισή της η… καλοκαιρινή βροχούλα και δημιούργησε σωρεία προβλημάτων σε οδηγούς.

Από νωρίς το μεσημέρι – που ξέσπασε η βροχή – ο δρόμος έγινε… σαπούνι και είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα με δύο τραυματίες που φέρουν ευτυχώς ελαφρά τραύματα.

Αναποδογύρισε αγροτικό

Το πρώτο περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Ηρακλείου, όταν ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματός του με αποτέλεσμα να ντελαπάρει.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον οδηγό στο Βενιζέλειο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Τροχαίο στο ΤΕΙ

Εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου μία γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και προσέκρουσε σε σταθερό σημείο στο ύψος του ΤΕΙ Ηρακλείου.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε την νεαρή γυναίκα η οποία φέρει τραύματα στο πρόσωπο.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον ΒΟΑΚ

Το τρίτο περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ύψος του Κακού Όρους όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία αλλά και το ΕΚΑΒ ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες.

Πάντως, η ουρά που έχει δημιουργηθεί από τα αυτοκίνητα είναι μεγάλη με τους άνδρες της Τροχαίας να προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση